Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Φάε σπόρια.


Μέγα λάθος να σβήνεις κινητό γκόμενου που σε ενοχλεί. Θα σε πάρει σε ανυποψίαστη στιγμή και θα απαντήσεις .Και δε θα'ναι για καλό,το μόνο σίγουρο.

Γιατί πας η έρμη να φερθείς πολιτισμένα και ο άλλος ψοφά για κατινιά.Για την ακρίβεια κάθε κύτταρο του οργανισμού του επιζητά να τον μουτζώσεις για να σου πετάξει το uber φιλοσοφημένο είσαι για τα μπάζα. Κι εσύ για το Κους-Κους το Μεσημέρι ρε τάγαρε,μ'όλο το σέβας.Πω πωω τί παίρνεις άραγε για να χωνέψεις τέτοιες βαριές κουβέντες; Έπειτα από ώριμη σκέψη και με τη φιλική συμμετοχή ενός οικογενειακού Σκάνταλ Μπισκότο-Καραμέλα απεφάνθην. Άν έχει η λαική προσφορά ένα κιλό αγγούρια για να τον κεράσεις.



Κρατιέμαι,κρατιέμαι αλλά πόσο να αντέξω η καψερή -είπε μασουλώντας κράκερ ολικής με ανθότυρο.Εύχομαι στην επόμενη ζωή μου να γεννηθώ πανίβλακας και πανέμορφη,από αυτές που πιστεύουν πως οι δικαολογίες τύπου "μου έφαγε ο σκύλος την εργασία,/ ήρθαν συγγενείς από το μακρινό Αμέρικα και δεν πρόλαβα" αξίζουν τουλάχιστον νόμπελ ευφυίας,και η μόνη μου έννοια να είναι πώς θα πηδιέμαι και πως θα κάνω κόκες. Δε θέλω να γίνομαι γραφικιά κιόλα,αλλά μπάστα ρε φίλε χαμήλωσε τη μύτη να δούμε και λίγο φορχεντ. Εκτός και αν κάπου εκεί γράφεις “ΜΑΛΑΚΑΣ” και ντέπεσαι να το δείξεις.Νούμερο,έ νούμερο.
 
Κι εκεί που είσαι σίγουρος πως “δεν-υπάρχει-πιο-ξεφτίλα” ,τσούπ! εισερχόμενο που σε αποστομώνει.Γιατί πραγματικά από ηλίθιο βγαίνεις νοκ-άουτ. Δεν ξέρεις από που θα σου'ρθει η ατάκα φσίίίτ-μπόινγκ ,και αναρωτιέσαι : “Ισα που νομίζει ότι μου την είπε το βοίδι”. Όμως έτσι είναι,νομίζει πως σ'την είπε το βοίδι. Και έφαγες χοντρό ταπίδι,από τα άσχημα. Και δε θα το ξεπεράσεις ποτέ.Κι εσένα το μυαλό σου πέρνει απίστευτες στροφές προσπαθώντας να συλλάβει τρόπους εξόντωσης της κατσαρίδας.Και μετά το ξανασκέφτεσαι.Και λες χέστο μωρέ,έχει τελεμάρκετινγκ στον αντέννα. Κι εκεί που σε έχουν συνεπάρει οι ιδιότητες του ΜΠΑΜΙΞ και σκέφτεσαι πως κάπως έτσι τον θές τον άντρα σου ,έχεις νοτιφικέησον στο φέησμπουκ: “den exeis kati na peis e?” .

Όχι ρε φίλε έχω στερέψει το καημένο,έκοψα και τα λεξοτανίλ,φοβούμαι πως θα σε πληγώσω,με καταλαβαίνεις,γι'αυτό βασίζομαι απλά στο ότι θα βαρεθείς.Τα δευτερόλεπτα αδιαφορίας σκοτώνουν,μαζί με την υπομονή σου,χείμαρρος ελληνικών ερωτηματικών (aka ; ) τα οποία σε οδηγούν σε φιλοσοφικά μονοπάτια : ή εννοεί την άνω τελεία ,καθώς γράφει σε γκρήκλις, ή αναρωτιέται, ή θέλει να δημιουργήσει emoticon και δε βρίσκει το συμπληρωματικό σύμβολο. Η απάντηση φαίνεται απλή δια τη μέθοδο της αποκλίσεως για τη διεξαγωγή συμπεράσματος. Ας υποθέσουμε πως ισχύει το πρώτο.Η παύση παραείναι μεγάλη και δε βλέπω να συμπληρώνει τη φράση. FAIL. Προχωράμε στη δεύτερη πιθανότητα.Πολύ απλά απορρίπτεται γιατί δε στέκει.Τί μας μένει ; Νομίζω δε χρειάζεται να μπω καν στον κόπο να σχολιάσω.

Τελικά απάντησα. Με ένα σύντομο και περιεκτικό : “Σήμερα μου ήρθε περίοδος, γι'αυτό πρόσεχε,δαγκώνω. Όχι σουδαγκωνωσεξουαλικατηρωγα, απ' το άλλο, το σουδαγκωνωτολαρυγγικαικοβωκομματι”.Απάντησε με ερωτηματικό,εγγλέζικο αυτή τη φορά,κάτι που επιβεβαίωσε την παραπάνω πρόβλεψή μου.
Φάε σπόρια να σου φύγει η στεναχώρια.

Τέλος,ένα έχω να δηλώσω,φοροεπιστροφή δεν το βλέπω φέτος, η coca cola και τα τσιγάρα ακριβαίνουν και εγώ εξακολουθώ να ασχολούμαι με κατώτερα θηλαστικά. Γαμάτη χρονιά βρε!

κομματάκι άκυρο το ίματζ αλλά με άρεσε το κοριτσάκι:)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου